Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «ITF JUNIOR Under 18»

Με ιδιαίτερη  χαρά σας καλωσορίζω στη Ρόδο,  σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή, στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Τέννις «ITF JUNIOR Under 18».

 

Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας, που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της ποιότητας των αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνει και  στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις όπως αυτή που καλωσορίζουμε στο νησί μας, ενισχύουν την εξωστρέφεια που ταιριάζει σ’ αυτόν τον  τόπο, συνδέουν ιδανικά  τον αθλητισμό με τον τουρισμό και δημιουργούν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.  Καθιερώνουν τα νησιά μας ως ιδανικούς προορισμούς αθλητικού τουρισμού, εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου και στους επισκέπτες μας την δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές.

Για την Περιφέρειά μας η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, αποτελεί στρατηγική  προτεραιότητα, ιδιαίτερα σε περιόδους εκτός τουριστικής  αιχμής, σε ένα τόπο που οι μορφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες είναι οι πλέον κατάλληλες.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  «ITF JUNIOR Under 18» έρχεται να προστεθεί  στη μακρά  σειρά επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων που έχουν διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση και τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται , καθώς ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας.

Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες  στους αγώνες μια ευχάριστη , αξέχαστη διαμονή,  ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των νησιών μας. 

Καλές διαδρομές με υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις!

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε: