Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Λειψών

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ικανοποιεί το αίτημα των κατοίκων του νησιού, για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάσταση

 

Με συνθετικό χλοοτάπητα επενδύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το Δημοτικό Γήπεδο των Λειψών, στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στα νησιά, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ασφαλείς, λειτουργικές και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, έναντι του συνολικού ποσού των 125.639,50 €.

Το έργο “Χλοοτάπητας Γηπέδου Λειψών” χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,  Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος, με την οποία ο Δήμος εκχώρησε στην Περιφέρεια την υλοποίησή του.

Σκοπός είναι η επίστρωση με συνθετικό (τεχνητό) χλοοτάπητα του χωμάτινου Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου, το οποίο αποτελεί τον μοναδικό χώρο άθλησης στο νησί.

Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα αναβαθμιστεί το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους  να αθληθούν σε ένα χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές.

Τo έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο εργολάβος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε: