Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, να έχουν σ’ ολόκληρη τη διαδρομή της ζωής τους την τόλμη να πιστεύουν στα όνειρά τους και τη δύναμη να παλεύουν γι αυτά

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους, σήμερα έλαβε τέλος. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά που, με τις δικές τους δυνάμεις, με πίστη και αφοσίωση στον στόχο τους, σήμερα κάνουν ένα μεγάλο βήμα, για την κατάκτηση των ονείρων τους.

Το γεγονός ότι έδωσαν τις προσωπικές τους μάχες μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία και με το αίσθημα ανασφάλειας για το μέλλον πιο έντονο από κάθε άλλη φορά, μεγιστοποιεί την αξία και το μέγεθος της επιτυχίας τους. Ήδη έχουν δείξει δείγματα γραφής. Απέδειξαν πολύ νωρίς ότι ξέρουν να εντοπίζουν την πρόκληση στις δυσκολίες, ότι δεν εγκαταλείπουν τους στόχους τους, ότι δεν φοβούνται, ότι πιστεύουν στο μέλλον και το διεκδικούν!

Αυτή ήταν μια πρώτη μάχη από τις πολλές που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους για την εκπλήρωση των στόχων τους.
Το μέλλον ανήκει σ’ εκείνους που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους κι όσο υπάρχουν όνειρα, δεν υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Το “κυνήγι” της επίτευξης των στόχων, μόνο κέρδος μπορεί να αφήσει κι ένα πλούτο εμπειριών που περνούν διαρκώς μέσα από νέους δρόμους, νέες ευκαιρίες, νέες δυνατότητες και προκλήσεις.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι, μόλις ξεκίνησε!

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, να έχουν σ’ ολόκληρη τη διαδρομή της ζωής τους την τόλμη να πιστεύουν στα όνειρά τους και τη δύναμη να παλεύουν γι αυτά.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

Κοινοποιήστε: