Προκηρύσσεται από την Περιφέρεια το έργο της επισκευής και συντήρησης κτιρίων της Αστυνομίας Ρόδου

Το έργο συντήρησης και επισκευής των κτιρίων της Αστυνομίας Ρόδου προκηρύσσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, που υπέγραψε χθες 29 Δεκεμβρίου.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει την με ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Επισκευή-Συντήρηση Κτιρίων Αστυνομίας Ρόδου».
Το έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές των κτιρίων της Αστυνομίας Ρόδου καθώς και στην ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντα χώρου, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 495.000,00 Ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών ορίζεται η 01/02/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δέκα (10) μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 05/02/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00πμ, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Φορέας υλοποίησης του έργου ορίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την υλοποίηση του οποίου έχει συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Κοινοποιήστε: