Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Κάσου στον Περιφερειάρχη

«Η άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων μας δίνει δύναμη να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα των νησιών μας», αναφέρει ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού
Ευχαριστήρια επιστολή, με την οποία επιβεβαιώνει την υψηλού βαθμού συνεργασία και αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους δήμους των νησιών ευθύνης της, απέστειλε στον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος.
Ο Δήμαρχος του μικρού νησιού ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη προσωπικά και τους συνεργάτες του, για δύο έργα ζωτικής σημασίας για την Η.Ν. Κάσο, για τη μελέτη της τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού και για την αποκατάσταση της στέγης του νηπιαγωγείου Αρβανιτοχωρίου – Φρυ, που είχε καταστραφεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Σημειώνεται ότι η μελέτη για το οδικό δίκτυο της Η.Ν. Κάσου, είναι μεταξύ των 13 μελετών τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου των νησιών της Δωδεκανήσου, που συντάχθηκαν από το Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 31,57 εκατ ευρώ, που πρόσφατα εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία δημοπράτησής τους.
Στην επιστολή του ο κ. Ερωτόκριτος αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι η άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων είναι αυτή που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών και είναι αυτή που θα τους δώσει τη δύναμη να ανταπεξέλθουν και να αντιδράσουν άμεσα για τη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κοινοποιήστε: