Γ. Χατζημάρκος: «Η Ελλάδα που παράγει δημόσια έσοδα, στην περίοδο της μεγαλύτερης δημοσιονομικής κρίσης, αναζητά την έμπρακτη αναγνώριση»

Το μήνυμα της παραγωγικής Ελλάδας έστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου
Από τη Μύκονο της παγκόσμιας φήμης, της επιτυχίας, και της υψηλής παραγωγής δημοσίων εσόδων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, ανέδειξε την ανάγκη η χώρα να αναγνωρίσει το μήνυμα της παραγωγικής Ελλάδας που το νησί εκπέμπει και να απαντήσει με την οφειλόμενη μέριμνα και ανταπόδοση.
Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, υπό τον επανεκλεγέντα δήμαρχο, Κωνσταντίνο Κουκά, τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθεο Β’, στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο , χθες το βράδυ, παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων Κατερίνας Μονογιού και Φίλιππου Φόρτωμα, της Ευρωβουλευτή Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου, του δημάρχου της Τήνου Γιάννη Σιώτου, του Αντιπεριφερειάρχη Στέλιου Μπρίγγου , εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπων των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του νησιού.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ανέφερε τα εξής:

Κυρίες και κύριοι,
βρίσκομαι σήμερα μαζί σας στην Μύκονο στην ορκωμοσία του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου για να στείλουμε μαζί από εδώ το μήνυμα της παραγωγής.
Γιατί εκτός από αυτούς που επικεντρώνουν την προσοχή τους στην πικάντικη είδηση, υπάρχουμε και εμείς που επικεντρώνουμε στην παραγωγή δημοσίων εσόδων. Ειδικά στην τρέχουσα περίοδο της μεγάλης δημοσιονομικής κρίσης και όταν όλοι διαφημίζουμε ότι θέλουμε την χώρα μας εκτός επιτήρησης και μνημονίων, υπάρχουμε και εμείς που αντιλαμβανόμαστε ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να πληρωθεί και ο σχετικός λογαριασμός.
Από την Μύκονο, λοιπόν, της παγκόσμιας φήμης, της επιτυχίας, και της υψηλής παραγωγής δημοσίων εσόδων στέλνουμε το μήνυμα της παραγωγικής Ελλάδας.
Επιτέλους, η χώρα χρωστά την αναγνώριση, την μέριμνα και την ανταπόδοση.
Η θητεία που έχουμε μπροστά μας, είναι αυτή που θα καθορίσει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν τα νησιά μας και βρισκόμαστε εδώ για να δηλώσουμε πως θα δουλέψουμε με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις για να διασφαλίσουμε ότι η κατεύθυνση αυτή θα είναι μόνο Μπροστά.

Μπροστά, στο μέλλον που αξίζουμε.
Καλή Επιτυχία»

Κοινοποιήστε: