ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Γιώργος Χατζαντώνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση του Γιώργου Χατζημάρκου

26 Μαρτίου 2014
Ο Γιώργος Χατζαντώνης θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργο Χατζημάρκου και δίπλα στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη.

”Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου γιατί ο τόπος μας πρέπει πλέον να επενδύσει σε ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα της αγοράς, που διαθέτουν πρακτικό νου, που ξέρουν να δίνουν λύσεις βάσει σχεδίου και ξέρουν  να ακούνε. Ο Γιώργος Χατζημάρκος ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Με γνώμονα λοιπόν αυτά και με πολύ αγάπη για τον τόπο μου, συμμετέχω ενεργά σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές για  να βοηθήσω το νησί μου και τις Κυκλάδες. Δίνω έμφαση στον τουρισμό που θεωρώ την πιο αξιόπιστη οικονομική δύναμη τις περιοχής μας. Στόχος μου το Νότιο Αιγαίο να γίνει ονειρικός προορισμός διακοπών όλης της υφηλίου» δήλωσε ο Γιώργος Χατζαντώνης.

Ο Γιώργος Χατζαντώνης του Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1972 στην Ερμούπολη τις Σύρου. Τελείωσε τις σπουδές του ως ηλεκτρολόγος ευκατάστατης όπου και εργάστηκε για λίγα χρόνια μετά την στρατιωτική του θητεία. Το 1996 ξεκινά την επαγγελματική του πορεία ανοίγοντας το μαγαζί του το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Υπήρξε Πρόεδρος του Επισιτιστικού Συλλόγου Τερψιχόρη μέχρι πρότινος. Οι κύριες ασχολίες του είναι ο αθλητισμός ειδικά οι πολεμικές τέχνες όπου ασχολείται ως αθλητής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Λουκή και έχουν αποκτήσει ένα γιο 12 ετών τον Κωνσταντίνο.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr