ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Γνωστός Πολιτικός Μηχανικός της Κω Δημήτρης Χαματζόγλου, υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

01 Απριλίου 2014
Ο Δημήτρης Χαματζόγλου, θα δώσει τον αγώνα των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
«Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές  του Μαΐου  κοντά στον Γιώργο Χατζημάρκο με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»  προκειμένου να αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μου. Στόχος μου είναι  να φανώ χρήσιμος και αποτελεσματικός ώστε να ανταποκριθώ στις ανάγκες, τις αγωνίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μου. Να εργαστώ σκληρά με ήθος και εντιμότητα για κάτι καλύτερο και δημιουργικότερο. Ένοιωσα την ανάγκη να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του διότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει βήμα και χώρο στους νέους ανθρώπους με στόχο να οδηγήσουμε το Νότιο Αιγαίο μπροστά.  Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης και της ευημερίας των νησιών μας. Με αυτές τις απλές σκέψεις ζητώ την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι πάντα θα έχω το θάρρος να σας κοιτάζω στα μάτια.» δηλώνει ο Δημήτρης Χαματζόγλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου είναι 36 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Κω όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Ιπποκράτειο Λύκειο Κω. Είναι πτυχιούχος  Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου University of East London του Λονδίνου. Έκανε μεταπτυχιακό  στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση Project Management and Risk
Από το 2006 έως σήμερα ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στη Κω.
Μέλος του Τ.Ε. Κω από το 2008
Μέλος στον Πνευματικό Όμιλο Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ».
 

PHOTOGALLERY

 
 
Δημήτρης Χαματζόγλου
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr