ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Νίκος Βενάκης στην ανεξάρτητη περιφερειακή Κίνηση Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά

26 Μαρτίου 2014
Ο Νίκος Βενάκης θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στην ανεξάρτητη περιφερειακή Κίνηση Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά, με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο και χωρικό αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Λεονταρίτη.
«Βλέποντας το κενό που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο Περιφέρειας, στα νησιά μας, αποφάσισα να κατέλθω στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, που προέρχεται από τον επιχειρηματικό χώρο και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα κοινά, για να πάει επιτέλους ο τόπος μας Μπροστά! Το προηγούμενο διάστημα, η Περιφέρεια ήταν παντελώς ανύπαρκτη στα μικρά νησιά των Δυτικών Κυκλάδων.  Παρατηρώντας αυτό το μεγάλο κενό και διαθέτοντας την εμπειρία από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω δυναμικά στην νέα πορεία που θα χαράξουμε. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στο συγκοινωνιακό πρόβλημα, τον τομέα της υγείας και των υποδομών όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί, οι υδρεύσεις των νησιών, οι αποχετεύσεις ακόμη και στις λιμενικές σύγχρονες υποδομές που λείπουν σε πολλά από τα νησιά μας», δηλώνει ο Νίκος Βενάκης.

Ο Νίκος Βενάκης είναι επιχειρηματίας. Γεννήθηκε  στις 19 Φεβρουαρίου του 1960 και μεγάλωσε στη Σίφνο.

Αποφοίτησε το Γυμνάσιο Σίφνου και τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Πάρνηθα.

Ασχολείται από το 1979 με τουριστικές επιχειρήσεις .

Διατέλεσε πρώτος Πρόεδρος Μαθητικής Κοινότητας στο Γυμνάσιο Σίφνου, μετά την μεταπολίτευση.

Πρόεδρος επί σειρά ετών στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατύ Γιαλού Σίφνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σίφνου από το 2002 έως το 2006, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Σίφνου  από το 2004 έως το 2006, Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Νομαρχία Κυκλάδων από το 2006 έως το 2010, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σίφνου από το 2010 έως σήμερα και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Κυκλάδων από το έως σήμερα, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου από το 2013 έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κορακή και έχει δυο παιδιά.  Το Γιώργο 23 ετών  και την Ισαβέλλα- Ευαγγελία 21 ετών.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr