ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Στην ΚΩ, η ΖΕΤΑ (ΓΕΩΡΓΙΑ) ΤΣΙΡΠΑΝΛΗ ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ για να πάει Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά

25 Απριλίου 2014
«2014-2019:   Μια πενταετία σταθμός για την τοπική αυτοδιοίκηση! Οι επερχόμενες εκλογές για την επόμενη πενταετία πρέπει να σηματοδοτήσουν μια νέα, πολύ διαφορετική, εποχή. Τα δεδομένα στις ζωές μας έχουν ανατραπεί σε πολλά επίπεδα!Οι εξελίξεις τρέχουν και μας προσπερνούν. Οι επιλογές μας σε αυτές τις εκλογές θα καθορίσουν την πορεία και το μέλλον κάθε τόπου.
Το Ν. Αιγαίο και τα νησιά μας, ως σύνορο της Ελλάδας και της Ευρώπης, πρέπει να αποκτήσουν τη δυναμική  και την οντότητα που θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε νησιού χωριστά, ενοποιώντας και επιλύοντας παράλληλα τα κοινά προβλήματα της νησιωτικότητας. Περιφέρεια δεν μπορεί να είναι μόνο η Ρόδος και η Σύρος!Περιφέρεια είναι όλα τα μικρά και μεγαλύτερα νησιά μας όπως είναι και η Κως μας! Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση 18 χρόνια.
Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων αυτών των ετών, θα συνοδέψει την αγάπη και το μεράκι μου για τα κοινά, με κύριο και πρωταρχικό μέλημά μου η πανέμορφη Κως, να διεκδικήσει αυτόνομη παρουσία και ρόλο και μαζί με τη Νίσυρο, ένα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους νησί, να αποκτήσουν μια καθαρή και δυνατή φωνή στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου!Πιστεύω πως η Κως μας, μαζί με τη Νίσυρο και τα νησιωτικά συμπλέγματα του Ν. Αιγαίου, μπορούν και πρέπει να ακολουθήσουν μια νέα σύγχρονη πορεία, όχι ακολουθώντας αλλά καθοδηγώντας τις εξελίξεις (π.χ. νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 ), με νέες ιδέες, σωστά ιεραρχημένο και έγκαιρο προγραμματισμό, με δράσεις εξωστρέφειας, θέτοντας γερές και υγιείς βάσεις  σε βασικούς τομείς.
Πιστεύω στις δυνάμεις των ανθρώπων, στη συλλογική και συνεπή προσπάθεια, ενώνω, τις μικρές μου δυνάμεις με τις δυνάμεις του Περιφερειακού Συνδυασμού: Μπροστά το Ν. ΑΙΓΑΙΟ, με τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, δίνοντας μόνο μία υπόσχεση: Ότι θα δουλέψω σκληρά, θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω όσους με εμπιστευτούν. Οι επιλογές στη ζωή μας, σε κάθε επίπεδο, είναι ευθύνη ατομική.Αυτές οι επιλογές όμως καθορίζουν τη διαδρομή, την πορεία και το μέλλον μας. Και το δικό μας μέλλον πρέπει να είναι πιο φωτεινό!»
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1969 στο Ζαΐρ (της Αφρικής) και 5 ετών μαζί με τους μετανάστες γονείς της επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, την Κω. Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με ειδικότητα στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.  Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και από το 1996 εργάζεται ως υπηρεσιακό στέλεχος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω στο Τμήμα Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr