ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Η Άννα Τσαβαρή από τη Σύμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

08 Απριλίου 2014
Η γνωστή οικονομολόγος από τη Σύμη Άννα Τσαβαρή θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
«Μοναδική φιλοδοξία με την υποψηφιότητά μου, το ενδιαφέρον και η ανησυχία για το μέλλον του τόπου μου. Η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με ώθησε στο να επαναπροσδιορίσω πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος και να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής με το νεοϊδρυθέν κόμμα ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!¨ τον Ιούνιο του 2012. Γνωρίζοντας τον επικεφαλή της παράταξης ¨Μπροστά το Νότιο Αιγαίο¨ κ. Χατζημάρκο Γιώργο, θεώρησα ότι οι θέσεις, οι πρακτικές, οι συνεργάτες και η προσωπικότητά του, θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων εκείνων ώστε να δοθεί η θέση που αρμόζει στην Περιφέρεια μας. Αυτή, όπου στα νησιά μας -βιτρίνα της Ελλάδας στον υπόλοιπο κόσμο- μπορεί, και αξίζει να κατοικεί κανείς όλο το χρόνο!» δηλώνει η Άννα Τσαβαρή.

Βιογραφικό:
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σύμη στις 31/10/1965.
Γονείς μου ο Μιχάλης  Β. Τσαβαρής και η Δημητρούλα Ζουρούδη.
Μετά την αποφοίτησή  μου από το Πανορμίτειο Λύκειο Σύμης, φοίτησα αρχικά στο τμήμα λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων) και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Νηπιαγωγών), από όπου και είμαι κάτοχος των αντίστοιχων πτυχίων.
Εργάστηκα ως μόνιμη υπάλληλος μετά από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1998 στο Δήμο Σύμης, έως και το 2005 που παραιτήθηκα αποδεχόμενη διορισμό μου στη δημόσια εκπαίδευση ως  καθηγήτρια οικονομολόγος, όπου εργάζομαι ως σήμερα, διδάσκοντας στο Σχολείο που υπήρξα μαθήτρια καθώς και στο ΕΠΑΛ Σύμης.
Είμαι παντρεμένη με το Σταύρο Ορφανό και έχω ένα γιο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

 

PHOTOGALLERY

 
 
Η Άννα Τσαβαρή
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr