ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Απάντηση της Περιφέρειας περί της δήθεν ματαίωσης των συναυλιών του Φιλ. Τσαλαχούρη

07 Σεπτεμβρίου 2015
Το τελευταίο διήμερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου «κατηγορείται» ότι ματαίωσε δύο συναυλίες του καλλιτέχνη Φίλιππου Τσαλαχούρη.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ουδέποτε ματαίωσε τις εν λόγω εκδηλώσεις, διότι, απλούστατα, ουδέποτε τις εξήγγειλε.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δέχθηκε αίτημα χρηματοδότησης των δύο συναυλιών από μια ιδιωτική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και προσπάθησε να ικανοποιήσει το εν λόγω αίτημα αρχικά στο ύψος του ποσού που η εταιρεία εκδηλώσεων Φόρμιγξ ζήτησε.
Στην διαδικασία διεκπεραίωσης του αιτήματος αυτού, παρά το γεγονός ότι η εισήγηση των πολιτικών οργάνων της Περιφέρειας ήταν θετική, προέκυψαν από τον διοικητικό μηχανισμό ελέγχου, ανυπέρβλητα εμπόδια στο να ικανοποιηθεί το αίτημα στο σύνολό του, δηλαδή στο ύψος του ποσού που ζητήθηκε.
Παρά το γεγονός ότι τα σημεία για τα οποία υπήρξε δυσκολία ικανοποίησης του εν λόγω αιτήματος ήταν σημαντικά, η Περιφέρεια βρισκόταν μέχρι και την προχθεσινή ημέρα στην διαδικασία ανεύρεσης λύσης, για την συνολική χρηματοδότηση των εκδηλώσεων, αφού πρωτίστως είχε φροντίσει για την μερική χρηματοδότησή τους, γεγονός για το οποίο ο νόμιμος εκπρόσωπος της  εταιρίας που υπέβαλε το αίτημα, είχε ενημερωθεί. Δηλαδή, για να το πούμε όσο πιο απλά μπορούμε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έδινε χρήματα για την συναυλία αλλά η εταιρεία-διοργανωτής ήθελε περισσότερα και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα αυτό το γνώριζε πολύ καλά.
Ο σεβασμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς το καλλιτέχνη, είναι δεδομένος. Γι’  αυτό και επί μακρόν το αρμόδιο Τμήμα εργάστηκε, αναζητώντας λύση για την συνολική χρηματοδότηση των δύο συναυλιών.
Επειδή ο σεβασμός αυτός προφανώς δεν είναι αμοιβαίος και μετά τον αναίτιο και ανήθικο «διασυρμό» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον δημόσιο ισχυρισμό ψευδών, η διαδικασία αναζήτησης της χρηματοδότησης που η εταιρεία – διοργανωτής αιτήθηκε, διακόπτεται.
 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr