ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Σχόλιο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, για τις δηλώσεις του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

19 Ιουλίου 2016

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

 «Το θέμα της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση.

Ζούμε σε δημοκρατική χώρα και η κατάθεση απόψεων δεν έχει ακόμη απαγορευτεί . Σε λογοκρισία απόψεων δεν πρόκειται να επιδοθούμε.

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε τεράστιες, για να έχουμε την «πολυτέλεια» της  τεχνητής διόγκωσης  σοβαρών ζητημάτων, για εσωτερική και μόνο κατανάλωση.

Οι αιρετοί, όλο το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  έχει επιτύχει πολύ υψηλό επίπεδο συνεννόησης και τα θετικά αποτελέσματα αυτής  της αγαστής συνεργασίας είναι ορατά στο σύνολο των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, παρά τις δυσκολίες της  χρονικής συγκυρίας .

Σεβόμαστε την λειτουργία των συνδικαλιστικών οργάνων των εργαζομένων της  Περιφέρειας. Θα θέλαμε να δούμε και τους δύο συνδικαλιστικούς Συλλόγους , Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, να επιτυγχάνουν το ίδιο  επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας που έχει επιτύχει το πολιτικό προσωπικό, προς όφελος  των νησιών μας.

Όσοι μιλούν για υποκινούμενες ενέργειες,  να κοιτάξουν τα του οίκου τους και να αναζητήσουν εκεί τις απαντήσεις στην αγωνία τους».

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr