ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ενέκρινε την Προγραμματική Σύμβαση με τον ΣΕΤΕ, για δράσεις προβολής του τουρισμού

20 Ιανουαριού 2017

Την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), για την υλοποίηση του έργου «Εφαρμογή μέρους δράσεων ενταγμένων στο εγκεκριμένο τριετές σχέδιο τουριστική προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα έτη 2018 – 2018», ενέκρινε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου, που συνεδρίασε χθες, Πέμπτη, στην Σύρο, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.


Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης αποτελεί ένα από τα βασικά θεσμικά αναπτυξιακά εργαλεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζοντας τον περιφερειακό σχεδιασμό της, και συμμετέχει στην  Προγραμματική Σύμβαση ως ο τρίτος των συμβαλλομένων.

Σκοπός της Προγραμματικής Σύμβασης η οποία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2016, είναι, μέσα από την συνεργασία των τριών φορέων, ο άρτιος σχεδιασμός, σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο και η αποτελεσματική και έγκαιρη υλοποίηση των δράσεων προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που περιγράφονται αναλυτικά στην Προγραμματική Σύμβαση και αποτελούν μέρος του εγκεκριμένου τριετούς σχεδίου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο, συνοπτικά, περιλαμβάνει τέσσερεις άξονες ενεργειών :

Α.  Μελέτη σχεδιασμού κι ανάπτυξης της στρατηγικής Επικοινωνίας και δημιουργικής πλατφόρμας προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Β.  Ανάπτυξη και παραγωγή δημιουργικών εργαλείων, οπτικο-ακουστικών υλικών και ψηφιακών συστημάτων για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Γ.  Εκτέλεση δράσεων προώθησης & διαφήμισης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.    
Δ.  Εκπόνηση Μελετών τουριστικής κίνησης και στοιχείων μάρκετινγκ και ενεργειών προώθησης σε Β2Β κοινό.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα που αφορούν στην τελετή απονομής του τίτλου “European Region of Gastronomy 2019” στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, στην Αθήνα, καθώς και στην 11η συνάντηση που Περιφερειών που είναι μέλη του IGCAT (Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού), η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διήμερο, 26 και 27 Ιανουαρίου, στη Ρόδο.
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr