ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ευχαριστήρια επιστολή Περιφερειάρχη στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου

27 Αυγούστου 2015
Ευχαριστίες στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου για την προσφορά του στους κατοίκους των μικρών νησιών, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με επιστολή του.


Ρόδος, 26 Αυγούστου 2015
Αρ. Πρωτ. : 6035-    Προς :κ. Νίκο Διακογεωργίου
Πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου


 
Κύριε Πρόεδρε,

Σας ευχαριστώ θερμά για την επιστολή σας. Η συμβολή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στον τομέα της πρόληψης και της θεραπείας είναι πολύ σημαντική. Οι επισκέψεις που πραγματοποιήσατε σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελούν μια δράση που αποδεικνύει εμπράκτως το εκ μέρους σας μεγάλο αίσθημα  συνεισφοράς προς στους νησιώτες μας και κυρίως στα ακριτικά νησιά μας.

Από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σας διαβεβαιώνω πως η στήριξή μας στο έργο σας θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Η συνεργασία και η δημιουργία κοινών μετώπων αντιμετώπισης στα θέματα πρώτης γραμμής όπως η υγεία, είναι η μόνη επιλογή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένω από εσάς και άλλες προτάσεις ώστε να εδραιώσουμε μια σταθερή σχέση που μέσα από κοινές δράσεις και  πρωτοβουλίες θα έχει συνέχεια στο χρόνο και οι καρποί της θα είναι προς όφελος των νησιών μας.


Ο Περιφερειάρχης

Γιώργος Χατζημάρκος

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr