ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Η Ευρυδίκη Νάκη από την Κω Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

01 Απριλίου 2014
Η γνωστή αισθητικός από την Κω Ευρυδίκη Νάκη είναι η νέα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο.

«Σε μια περίοδο που η πολιτική έρχεται αντιμέτωπη με την αμφισβήτηση του κόσμου, πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος με τον Γεώργιο Χατζημάρκο διότι πρωτίστως κατόρθωσε να με πείσει πως ενδιαφέρεται ουσιαστικά να επιλυθούν τα πολύ σημαντικά προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η περιφέρεια, καθώς γνωρίζω την αγωνιστικότητά του από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του και έπειτα η εμπιστοσύνη την οποία έδειξε στο πρόσωπό μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ με τη σειρά μου ενεργά, με τα προβλήματα του τόπου μου, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά ταυτόχρονα να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας. Η ενασχόλησή μου με την πολιτική, αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας μο,υ καθώς δραστηριοποιούμαι στα κοινά πάνω από δέκα χρόνια.
  Ένα είναι το σίγουρο, πως θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις,  προκειμένου να μην διαψεύσω τις προσδοκίες του κ. Χατζημάρκου που με τιμά με την επιλογή του.

 Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσα στην Κω όπου και τελείωσα το σχολείο. Ακολούθησα το επάγγελμα της μητέρας μου σπουδάζοντας Αισθητική και Διοίκηση στην Βιομηχανία της  .Εργάζομαι από το 2001 και ακολουθώντας τα βήματα των γονιών μου ασχολήθηκα με τα κοινά αλλά και με διάφορες εθελοντικές οργανώσεις. Υπήρξα μέλος της Αντικαρκινικής εταιρείας (παράρτημα Κω)και κατόπιν αντιπρόεδρος(2007),είμαι μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης από το 2011,υπήρξα ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Βορείου Συγκροτήματος) από το 2007 έως το 2013,είμαι ενεργό μέλος της Φιλοζωικής Ένωσης Κω από το 2008 και μέλος της τοπικής επιτροπής της Δωδεκανησιακής Μέλισσας από την ίδρυση της το 2010.

 

PHOTOGALLERY

 
 
 	Η Ευρυδίκη Νάκη
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr