ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Αργύρης Μενδρινός υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

16 Απριλίου 2014
Ο Αργύρης Μενδρινός από την Αμοργό, θα δώσει την μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου Χατζημάρκου.

«Η συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο εκφράζει την αγάπη μου για την Αμοργό και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων αλλά και την επιθυμία μου να συνεισφέρω με προσωπική εργασία και φρέσκιες ιδέες. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των νησιών αλλά και η προβολή της ομορφιάς, της ιστορίας και του πολιτισμού τους με σκοπό την ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού», δηλώνει ο Αργύρης Μενδρινός.  

Γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου του 1985, αποτελεί το 2ο παιδί της τρίτεκνης οικογένειας του Μιχάλη και της Βάσως Μενδρινού. Κατάγεται από τον Ποταμό Αιγιάλης Αμοργού, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Κερατσινίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως εύζωνας της προεδρικής φρουράς. Έκτοτε εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο των κατασκευών.
 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr