ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Δημήτρης Κουλλιάς Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

26 Μαρτίου 2014
Ο Δημήτρης Κουλλιάς θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής Κίνησης Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά.

 «Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο για  να εξασφαλίσω ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου, την Κάλυμνο. Ήρθε ο καιρός να αναλάβουν δράση άνθρωποι που έχουν το μεράκι να δημιουργήσουν και να προσφέρουν χωρίς να σκέφτονται το προσωπικό τους όφελος αλλά μόνο το καλό του τόπου» δηλώνει ο Δημήτρης Κουλλιάς.


Ο Γεώργιος Δημήτριος Κουλλιάς το πέμπτο παιδί του Ιωάννη και της Μαρίας Κουλλιά, γεννημένος την 08/04/1953 από πατερά ψαρά. Ορφανός από 10 χρονών, χωρίς όμως αυτό να είναι εμπόδιο για τις άριστες επιδόσεις του στο σχολειό. Πριν αποφοιτήσει ακόμη από  το Νικηφορειο Γυμνάσιο, η αγάπη του για τον αθλητισμό και το ταλέντο του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε στην ομάδα ποδόσφαιρου του Καλυμνιακου, στην Μυτιλήνη με τον Παλεσβειακο, στον Ανταγορα Κω, και ξανά στο Καλυμνιακο σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής. Στη συνεχεία στην ομάδα του Μοσχάτου και επιστροφή στην Κάλυμνο για έξι χρόνια σαν προπονητής στις ιστορικότερες διακρίσεις τις ομάδας με άνοδο στην 4η εθνική το 1988/89. Από εκεί και έπειτα τον συναντάμε σαν πρόεδρο του Α.Ο. Μοσχάτου.

Σήμερα, πατέρας δύο παιδιών,  ασχολείται πλέον με το πρακτορείο Ο.Π.Α.Π.  ιδιοκτησίας του εδώ και 25χρονια,  και σαν επιχειρηματικό μυαλό δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί  παράλληλα  και με το εμπόριο ψαριών τα τελευταία 20 χρόνια με κύριους συνεργάτες του,  συμπατριώτες του Καλύμνιους.
 

PHOTOGALLERY

 
 
Koullias
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr