ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

''Ανάμεσα σε μας και τον Χ. Κόκκινο δεν υπάρχει κόντρα, αλλά μια υπόθεση οικονομικών ατασθαλειών που οδηγήσαμε στη Δικαιοσύνη''

29 Αυγούστου 2017

«Κάποιοι αναζητούν την αποτυχία στην περιφερειακή αρχή για να την αναδείξουν όμως αποτυγχάνουν συνεχώς. Τους πολίτες τους ενδιαφέρει να λειτουργεί η πολιτική προστασία και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον κ. Ευστρατίου . Στον τομέα αυτό έχουμε πολλές επιτυχίες και πήραμε μάλιστα δύο φορές τα εύσημα» τόνισε με παρέμβαση του στον notosnews o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Χαράλαμπου Κόκκινου, λέγοντας ότι οι όροι  ''καυγάς'' ή ''αντιπαράθεση'', που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα, η οποία αφορά στις οικονομικές ατασθαλείες του Χαράλαμπου Κόκκινου που εντόπισε η περιφερειακή αρχή και τις οδήγησε στη Δικαιοσύνη.

Πρόσθεσε δε πως από τη στιγμή που μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης οδηγείται στη Δικαιοσύνη, είναι απολύτως σαφές ότι δημιουργεί ρήξη σε μια σχέση . "Είναι κανείς τόσο αφελής να πιστεύει πως όταν πάρεις την απόφαση να οδηγήσεις στη Δικαιοσύνη, μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης  που τον αφορά και δημιουργεί και θέματα ηθικής τάξεως, θα μπορούσε αυτή η σχέση να είναι ομαλή;" διερωτήθηκε ο Περιφερειάρχης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ:

 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr