ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Στην Κάλυμνο 26/02/2014 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος - Aνακοίνωση υποψηφιότητας του Άγγελου Καλαθιανάκη

26 Φεβρουαρίου 2014
Συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ παραχωρησε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καλύμνου , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος στην εισήγησή του είπε ότι: «Το μεγάλο διακύβευμα» αυτών των εκλογών, είναι η επιλογή κατεύθυνσης που θέλουμε να έχουνε τα Νησιά μας. Θέλουμε να πάνε μπροστά, να πάνε πίσω ή να παραμείνουν στάσιμα;

Η παράταξή μας όπως είναι και ο τίτλος της «Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο» έχει ως μοναδική επιλογή, να πάνε μπροστά τα Νησιά μας.

Θα τολμήσουμε διδασκόμενοι από τις χαμένες ευκαιρίες και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η κρίση.

Σε άλλο σημείο της  τοποθέτησης του  είπε, ότι ο ίδιος και η Παράταξη του κάνουν ένα ταξίδι στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες αξιοπρέπειας και προοπτικής.

Σε αυτή την πορεία κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια, ζητάμε να στηρίξει το αύριο και την ελπίδα και να μας δώσει τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε τις πληγές που επί δεκαετίες έχουν σωρευτεί.

Στο πανελ δίπλα του ο Γιώργος Χατζημάρκος είχε τον Γιώργο Χαλκιδιό που θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κω και τον Άγγελλο Καλαθιανάκη που θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

Να σημιώσουμε ότι ο Άγγελος Καλαθιανάκης είναι εν'ενεργεία Περιφερειακός σύμβουλος με την Παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου και η ανακοίνωση του ονόματος του από το Γιώργο Χατζημάρκο αποτελεί μία σοβαρή ένδειξη ότι ο πρώην Περιφερειάρχης δεν θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές.


 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr