ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κακλιός, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο!

12 Απριλίου 2014

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Κακλιός, θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.
«Η απόφασή μου να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές προήλθε μέσα από την αγάπη για τον τόπο μου και από την παρότρυνση συναδέλφων που κατά καιρούς συνεργάστηκα στα θεσμικά όργανα που συμμετείχα. Ο Γιώργος Χατζημάρκος, πολιτικός μου συνοδοιπόρος εδώ και πολλά χρόνια, έχει αποδείξει ότι είναι αεικίνητος άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Μέσα την πολυετή μας συνεργασία αναγνώρισα σε αυτόν προτερήματα όπως η εργατικότητα, η αποφασιστικότητα και η διεκδικητικότητα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που οφείλει να διαθέτει αυτός που θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου», δηλώνει ο Γιάννης Κακλιός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κακλιός γεννήθηκε το 1961 στη Ρόδο με γονείς από τη Σύμη και το Καστελόριζο. Φοίτησε στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον επισκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου. Από το 1986 διατηρεί την δική του επιχείρηση.  Ασχολήθηκε έντονα με τον συνδικαλισμό καθώς το 1992 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτου για 3 θητείες. Παράλληλα, εκλέχθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδικαλιστών Αυτοκινήτων και στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία και σήμερα είναι Πρόεδρος στην Τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και μέλος της ΓΕΣΕΒΕ.

 

PHOTOGALLERY

 
 
 
         
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr