ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Γιώργος Καμίτσης στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

10 Απριλίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ


Ο Γιώργος Καμίτσης από την Πάτμο, δίνει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψηφίου περιφερειάρχη και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.


«Η απόφαση για συμμετοχή στις εκλογές Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι συνειδητή. Τα θέματα που θα κληθούμε να επεξεργαστούμε, να μελετήσουμε, να βρούμε τη λύση τους με τις ελαχιστότατες απώλειες για τις τοπικές κοινωνίες έχουν κοινά σημεία για τα νησιά μας.


O προγραμματισμός των ενεργειών εκείνων που θα αποδείξουν ότι η συνύπαρξη των μεγάλων και των μικρών νησιών εκτός από φυσική είναι και υποχρεωτικά ισοδύναμη θα μας οδηγήσουν στις έξυπνες λύσεις για κάθε τόπο ξεχωριστά στην βάση του ενιαίου σχεδιασμού.


 Ο τοπικός  πολιτισμός, οι τέχνες μας, η αυθεντικότητα των νησιωτών και η τουριστική ανάπτυξη που οφείλει να έχει βάσεις σε αυτά τα στοιχεία χρειάζονται συντονισμό, συνεργασίες, έξυπνες λύσεις και πρακτικό μυαλό εάν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά για το αύριο. Το εχθές  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.


Η χώρα μας είναι η Ελλάδα  με τον Παγκοσμίως γνωστό Πολιτισμό, με το ιδανικό ήπιο κλίμα και τους ανθρώπους της που αγωνίζονται να κρατήσουν την επαγγελματική τους υπόσταση με νύχια και με δόντια. Είναι προφανές,  ότι οι μέχρι τώρα πολιτικές χαράξεις στα διάφορα επίπεδα διοίκησης κατάφεραν να αποδυναμώσουν την «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας δηλαδή την οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση.


Η αγωνία μετατρέπεται σε ΑΓΩΝΑ ,το πάθημα γίνεται ΜΑΘΗΜΑ και η επόμενη μέρα απαιτεί αυτό που ονομάζουμε ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Οι άλλοι λαοί δυσκολεύονται να  κατανοήσουν τη λέξη διότι έχει μέσα της ψυχή, έχει συναίσθημα, έχει θάρρος  είναι Ελληνική. Στις  μάχες που δόθηκαν μέχρι σήμερα υπήρχαν παλικάρια  που δεν φοβήθηκαν ούτε να μιλήσουν μα ούτε να αγωνισθούν με τα όπλα που διαθέτουν.


Η απόφαση να συμμετέχω στις Περιφερειακές εκλογές 2014 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό που ηγείται το παλληκάρι  Χατζημάρκος Γεώργιος ήλθε μετά από αναζήτηση και ώριμη σκέψη.


Οι γνώσεις-όπλα που διαθέτει ο επικεφαλής ,οι αγώνες που έχει δώσει για τον επαγγελματικό κόσμο εδώ και έτη πολλά, το αγωνιστικό προφίλ του προσωπικού χαρακτήρα καθώς  και η συνοχή της παράταξης μου δίνουν κίνητρα να συνεργαστώ με τους άλλους  υποψηφίους συμβούλους για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», δηλώνει ο Γιώργος Καμίτσης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Ο Γεώργιος Ελευθερίου Καμίτσης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1972 στην Πάτμο.


Ο Γεώργιος είναι ιδιοκτήτης του πρότυπου εργαστηρίου ξυλουργικών εφαρμογών «l’atelier Patmos» στο οποίο κατασκευάστηκαν οι τρεις βραβευμένοι από την EUROPA NOSTRA ανεμόμυλοι της Πάτμου.

Με την Γαλλίδα Αρχιτεκτόνισσα σύζυγο του Carine Natali –Καμίτση έχουν τρία παιδιά.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και το σύνολο των ειδικών τεχνικών γνώσεων ήρθε μετά από πολλή εργασία, αμφισβήτηση των στερεότυπων και τη συνεργασία με αρχιτέκτονες καθηγητές .Το πάντρεμα της πράξης με την θεωρία αγγίζει τον στόχο  που τέθηκε εξ΄ αρχής :Οι σχεδιασμένες καλαίσθητες κατασκευές παραδοσιακού και μοντέρνου ύφους που αντέχουν στο χρόνο.


Η επαφή με την παραδοσιακή μουσική (σαντούρι) ,τους βυζαντινούς ήχους της Εκκλησίας (ψαλτήρι), τον εθελοντισμό σε επίπεδο καθαριότητας βυθού (Ομάδα εθελοντών δυτών Πάτμου) και την πρωτοβουλία ανακύκλωσης στην Πάτμο (τρεις μήνες με ιδίους πόρους) αποδεικνύουν την αγάπη για τον τόπο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.


Η προσφορά στην τοπική κοινωνία είναι πολλαπλή και γνωστή μέσω των δωρεών κατασκευών και παροχής υπηρεσιών κατόπιν διαλόγου με τους αποδέκτες φορείς του Δημοσίου. Η γραφειοκρατία είναι ένα εμπόδιο που με υπομονή και επιμονή μπορούμε να την προσπεράσουμε.


Ως  Πρόεδρος του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» πέτυχε συνεργασίες με άλλους Συλλόγους –Σωματεία με στόχο την επίλυση θεμάτων όπως αυτό της Αιμοδοσίας που με την βοήθεια όλων θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πρόσφατη διοργάνωση σεμιναρίων πρόληψης φωτιάς και μέτρων αυτοπροστασίας στα σχολεία Πάτμου και Λειψών, για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την αποφυγή ατυχημάτων.


 Η γενική ανησυχία για το μέλλον των νησιών μας, οι ειδικές αναζητήσεις περιβαλλοντικού, οικολογικού, θρησκευτικού είδους και η θέληση να δοθούν μηνύματα αισιόδοξα προς όλες τις κατευθύνσεις ( ειδικά  προς τη νέα γενιά που ψάχνει απεγνωσμένα αυθεντικά πρότυπα ) μέσα από ωφέλιμες δράσεις και το φίλτρο της τοπικής ιστορίας στοιχειοθετούν το προφίλ του προσωπικού χαρακτήρα.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr