ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

27 Μαρτίου 2014
Ο Στέργιος Γιαλλίζης θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ανεξάρτητης περιφερειακής Κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
«Διανύουμε για ακόμη μία φορά την προεκλογική περίοδο περιμένοντας να ακούσουμε για ακόμα μία φορά τους συνήθης τετριμμένους λόγους.
Ακούμε για ανάπτυξη και όραμα, για σχέδια και όραμα αυτών που φιλοδοξούν να τα διαχειριστούν διεκδικώντας την ψήφο μας αφορίζοντας σχέδια που στο παρελθόν μετατράπηκαν σε εγκληματικές παραλήψεις και που μας οδήγησαν στην πραγματικότητα που όλοι μας ζούμε και αποκαλούμε κρίση.
Καλούμεθα να ακούσουμε στρατηγικές και προτάσεις που δεν έγιναν ποτέ εργαλεία και που δεν έγιναν ποτέ δράσεις. Όμως καλούμεθα πλέον να πάρουμε τη σκυτάλη από το χθες και το σημερινό αδιέξοδο για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο για το οποίο όμως απαιτείται να εργαστούμε σκληρά.

Απαιτείται πλέον να γίνουμε παραγωγικοί, ανταγωνιστικοί σε προϊόντα, σε υπηρεσίες, σε παροχές.
Η περιφερειακή αρχή είμαστε εμείς.    
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του αρχίζει από εμάς και ολοκληρώνεται με εμάς για εμάς.
Οφείλουμε να δράσουμε. Να διεκδικήσουμε αυτό που μας χαρακτήριζε πάντα. Την αναπτυξιακή ιστορία του Αιγαίου και της Κω.
Οφείλουμε να ανακτήσουμε την παραγωγική, πολιτισμική και οικονομική ταυτότητα μας. Να τολμήσουμε, να απαιτήσουμε και να επιτύχουμε καλύτερες συνθήκες σε όλο το εύρος του κοινωνικού ιστού.

Να δουλέψουμε σκληρά μαζί για καλύτερη υγεία, κάλυψη αναγκών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, (όλοι γνωρίζουμε τις τραγικές διαστάσεις που έχουν πάρει οι ελλείψεις του νοσοκομείου μας και να μιλάμε ώρας γι’ αυτό) να δουλέψουμε για το περιβάλλον που αποτελεί πόρο παραγωγικής και οικονομικής δραστηριότητας με δράσεις που αφορούν την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας, την διαχείριση απορριμμάτων, την εκμετάλλευση ιαματικών πηγών, την τουριστική ανάπτυξη όλο τον χρόνο ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Ακόμα την σύνδεση του τουρισμού με άλλους παραγωγικούς τομείς, όπως για παράδειγμα την γεωργία με τον αγροτουρισμό, την ανάπτυξη περιβαλλοντολογικής συνείδησης και συγχρόνως την επιχειρηματική εκμετάλλευση του υδροβιότοπου. Επίσης την αξιοποίηση των παραδοσιακών προϊόντων και την ένταξη τοπικών εδεσμάτων στα εστιατόριά μας που  ταυτίζονται με την κουζίνα του νησιού μας ενώνοντας τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα. Τέλος έναν πρωτογενή τομέα που πρέπει να ενισχυθεί τεχνολογικά για να μπορέσει να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων που διαθέτει το νησί μας.
Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την δημιουργία υποδομών με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την συνεχή αξιολόγηση των υπηρεσιών,  την πολιτιστική προβολή, την διαχείριση και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας που σε πολλές περιπτώσεις παγκοσμίως έχει αξιοποιηθεί για την στήριξη της οικονομίας.
Χωρίς να επεκταθώ, να τονίσω ότι ο πολιτισμός και οι άνθρωποι του είναι βασικό κομμάτι της κοινωνίας και της ιστορικής κληρονομίας μας και ο συνδετικός κρίκος με αυτό που αποκαλούμε ως κοινές ευρωπαϊκές αξίες.
Είναι ένας τομέας που δεν πρέπει να αμελήσουμε ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την τουριστική ανάπτυξη.
Είναι ξεκάθαρο ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η μόνη προοπτική ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.
Η περιφέρεια αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο που προωθεί την κοινωνική ανάπτυξη και συμβάλει στην δημιουργία καινούργιων μορφών παραγωγής αγαθών και παροχής υπηρεσιών που εξασφαλίζουν το τοπικό συμφέρων υιοθετώντας κοινωνικά κριτήρια ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ σκοπιμότητες για την βελτίωση της δικής μας καθημερινότητας και την αποκατάσταση του χαμένου βιοτικού επιπέδου που οδήγησε πολλές φορές συνανθρώπους μας στην απόγνωση.
Τέλος σας καλώ όλους να δουλέψουμε μαζί χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες άλλωστε στο παρελθόν ωφέλησαν περισσότερο τους επαγγελματίες πολιτικούς παρά εμάς τους πολίτες. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας, για να βρεθεί κάποιος από εμάς εδώ.» δήλωσε ο Στέργιος Γιαλλίζης.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1970 στο SINDEY της Αυστραλίας. Επέστρεψε με την οικογένεια του το 1979 στην Κω όπου ζει και δραστηριοποιείται .
ΣΠΟΥΔΕΣ
ROBERTSTOWN UNIVERSITY
BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION IN BUSINESS MANAGEMENT (28/3/2004)
UNIVERSITY COLLEGE OF ADVANCED STUDIES
MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION(2008)
ΤΕΧΝΙΚΗ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ "ΚΟΡΕΛΚΟ" ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓ/ΤΗΣ .ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ (1991-1993)

MANAGING & IMPROVING WAREHOUSE OPERATIONS - ADVANCED QUALITY  SERVICES LTD -    ΑΘΗΝΑ 21 & 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ -   ADVANCED QUALITY SERVICES LTD -   ΑΘΗΝΑ 2 & 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002   

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  σύμφωνα με τα πρότυπα : ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 : 2000 & 10011-1    ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Α.Ε EUROCERT    ΑΘΗΝΑ 1έως 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002     
                                       
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ HACCP (ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)    ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  ,ΑΘΗΝΑ 10 έως 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2003

BUSINESS PLANNING & MARKETING PLANNING  ADVANCED QUALITY SERVICES LTD -  ΑΘΗΝΑ 16 & 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2004


Ενασχόληση με τα κοινά:

Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος ΕΒΕΔ  -  Μέλος  ΔΣ  ΕΒΕΔ
Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κω «Ο ΕΡΜΗΣ»
Μέλος του συλλόγου Αιμοδοτών Κω

 

PHOTOGALLERY

 
 
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr