ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Η γνωστή οδοντίατρος της Ρόδου Τούλα Ιωαννίδου Φώκιαλη υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

11 Απριλίου 2014
Μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Γιώργο Χατζημάρκο, θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών η γνωστή οδοντίατρος της Ρόδου, Τούλα Ιωαννίδου Φώκιαλη.
«Ο τόπος μας, η Ρόδος,  έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα εργαστούν σκληρά για να τον βγάλουν επιτέλους από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε συνθήκες υγιείς ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να μείνουν στον τόπο μας, να επενδύσουν, να οραματιστούν ένα καλύτερο αύριο. Θα δώσω λοιπόν τον αγώνα,  στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με στόχο να κάνουμε το Νότιο Αιγαίο χώρο προσέλκυσης επενδύσεων και διεθνές πρότυπο ανάπτυξης» δηλώνει η Τούλα Φώκιαλη.  

Βιογραφικό:
Η Τούλα Ιωαννίδη Φώκιαλη γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958. Γονείς της είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ιωαννίδης από τη Λίνδο και η Στεργία Παπαγεωργίου από το Βάτι. Φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου και στη συνέχεια στο Καζούλειο Γυμνάσιο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή,  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα της οδοντιάτρου στην Ρόδο τα τελευταία 30 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Ξενοδόχο – Επιχειρηματία Στέργιο Φώκιαλη και έχουν τρία παιδιά, την Αλεξία Φώκιαλη, Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης παντρεμένη με τον γιατρό Περικλή Χρυσοχέρη από την Κάρπαθο, την Ισμήνη Φώκιαλη, δικηγόρο της Ρόδου, αρραβωνιασμένη με τον δικηγόρο Γιάννη Κούκουλα  και τον Ευάγγελο Φώκιαλη, φοιτητή Αρχιτεκτονικής.

 

PHOTOGALLERY

 
 
Η γνωστή οδοντίατρος της Ρόδου Τούλα Ιωαννίδου Φώκιαλη
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr