ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές που επλήγησαν από την φωτιά, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου

23 Ιουνίου 2016

Αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν για την συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR, της οποίας είναι Πρόεδρος, καθώς και για την ανακοίνωση της  υποψηφιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε  χθες το απόγευμα (Τετάρτη)  απόφαση με την οποία κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης πολιτικής προστασίας οι περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 18ης Ιουνίου 2016.

Πρόκειται για τις περιοχές:  Δημοτική Κοινότητα Απολακκιάς,  Τοπική Κοινότητα Αρνίθας,  Τοπική Κοινότητα Ιστρίου (Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου),  Τοπική Κοινότητα Μονολίθου και  Τοπική Κοινότητα Σιανών (Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου).

Η απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αφορά στην διαχείριση των συνεπειών από τις καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά σε καλλιέργειες, υποδομές και φυσικό περιβάλλον, με σκοπό αυτές να αποτυπωθούν το συντομότερο δυνατόν και να ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr