ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Χρήστος Ευστρατίου με τον Γ. Χατζημάρκο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

27 Φεβρουαρίου 2014
Με την ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, συστρατεύεται ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου,  μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, επιχειρηματίας κ. Χρήστος Ευστρατίου.  Γνωστός για την πολυσχιδή κοινωνική δράση του, ο κ. Ευστρατίου, με δήλωσή του ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση, “συμπυκνώνει” τις ελπίδες μια ολόκληρης κοινωνίας, για ανάπτυξη, πρόοδο, ευημερία, προκοπή, για ένα καλύτερο αύριο, που θα απαντά στις αστοχίες και τις παραλείψεις του χθες, διαμορφώνοντας τις συνθήκες του μέλλοντος.
Δυστυχώς, οι ελπίδες διαρκώς διαψεύδονται και ο τόπος μας μετρά συνεχώς ήττες, απώλειες, οπισθοδρόμηση. Οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν τις τύχες του τόπου τις τελευταίες δεκαετίες, εξάντλησαν τα περιθώρια και τις δυνατότητες τους. Εξάντλησαν και εξαντλήθηκαν. Κούρασαν και κουράστηκαν.
Οι δυσμενείς συνθήκες που διαμόρφωσε η οικονομική κρίση και τα παρελκόμενά της, δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο για πειραματισμούς, για χαμένο χρόνο, για αναξιοποίητες ευκαιρίες, για παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις στον τρόπο άσκησης πολιτικής και διαχείρισης των προβλημάτων του τόπου. Το μοναδικό κριτήριο που επιβάλλεται να πρυτανεύσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η αξιοσύνη, η ικανότητα, η αποτελεσματικότητα, η διάθεση διεκδίκησης και σύγκρουσης με καταστημένες δομές και νοοτροπίες.
Με αυτές τις σκέψεις και τα ζητούμενα, συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές, με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. Ο θεσμός της Περιφέρειας παρέχει δυνατότητες, για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης,  αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο. Ο Γιώργος Χατζημάρκος και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουμε , μπορούμε να το επιτύχουμε, δίνοντας νέα ώθηση στο Νότιο Αιγαίο. Έχοντας συνεργαστεί στενά μαζί του επί σειρά ετών, είμαι σίγουρος ότι μπορεί. Μπορεί να οδηγήσει  το Νότιο Αιγαίο Μπροστά.
Ο Γιώργος Χατζημάρκος θέτει υψηλούς  στόχους, δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και μετριοπάθειες, δεν ακολουθεί τις πεπατημένες, διεκδικεί με πάθος και αν χρειασθεί θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Είναι αυτό ακριβώς το ζητούμενο για μια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να μπορέσει να μας τοποθετήσει εκεί που θα έπρεπε ήδη να βρισκόμαστε. Στην κορυφή!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Ευστρατίου γεννήθηκε στις 3/3/1965 στη Ρόδο.
Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου από το 2011 μέχρι και σήμερα.
Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου συνεχώς από  το 2006 μέχρι και σήμερα.
Οικονομικός Επόπτης της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου ΔΕΤΑΠ, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Ταμίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, μέχρι και την προηγούμενη διοίκηση.
Διετέλεσε επί 3 χρόνια διοικητικό μέλος του «ΔΙΑΓΟΡΑ», έφορος μπάσκετ, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013
 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr