ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

07 Ιουλίου 2016

Τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε, έλαβαν μέρος ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμων Ζαννετίδης , ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας και   Πρόεδρος της «Γαληνός» κ. Νίκος Καραμαρίτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Στην διάρκειά της, ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ τον φάκελο ηλεκτροδότησης του κτιρίου του ΕΚΑΒ, ένα έργο που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και συμφωνήθηκε να υπάρξει οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για τον εξοπλισμό του, μετά και την δέσμευση του κ. Καρακατσιανόπουλου να μεταφέρει στο εν λόγω κτίριο το Επιχειρησιακό Κέντρο Επικοινωνίας και Συντονισμού του ΕΚΑΒ στη Ρόδο.

Επίσης, έγινε συζήτηση για την παρουσία και λειτουργία του ΕΚΑΒ στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με τα γνωστά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας, με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χαττζημάρκο και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας να δηλώνουν την πολιτική τους βούληση να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και οικονομικά, προκειμένου να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες , ώστε εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών.

Προς  αυτήν την κατεύθυνση, συμφωνήθηκαν τα εξής:

Η συνεργασία του νομικού τμήματος του ΕΚΑΒ με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω στην νομική διερεύνηση της δυνατότητας σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, καθώς και η κατάθεση από πλευράς του ΕΚΑΒ, πρότασης για την ανάπτυξη της τηλεματικής στα νησιά, μόλις οι υπηρεσίες του την ολοκληρώσουν.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr