ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Ματθαίος Δαρζέντας υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

10 Απριλίου 2014
Ο επιχειρηματίας Ματθαίος Δαρζέντας από τη Σαντορίνη, συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, Γιώργου  Χατζημάρκου.
«Έχοντας απόλυτη συναίσθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, αλλά και τη λειτουργία της πραγματικής οικονομίας, συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε Θήρας και των νησιών Θηρασιά, Σίκινος, Ίος, Φολέγανδρος και Ανάφη, στο συνδυασμό «Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, και υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη. Επειδή πιστεύω και είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές σε επίπεδο Νοτίου Αιγαίου, με την ανάληψη της διοίκησης του Περιφερειακού Συμβουλίου από ανθρώπους ικανούς και άφθαρτους! Σ’ αυτή τη προσπάθεια θέλω να είμαι παρών εκπροσωπώντας τα νησιά μας. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων», δηλώνει ο Ματθαίος Δαρζέντας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Εμπορείο Θήρας Κυκλάδων.  Έχω δύο γιους τον Αντώνη και τον Βαγγέλη και μία κόρη την Έλενα.
Ζω και εργάζομαι μόνιμα στη Σαντορίνη.
Φοίτησα στην Απολλώνειο Σχολή του Πειραιά ως Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού.
Είμαι επιχειρηματίας επί πολλά χρόνια και ασχολούμαι με το εμπόριο πυροσβεστικών ειδών και εφαρμογών.

Συμμετοχή στα κοινά:
Έχω τελέσει πρόεδρος της Δ.Ε. του Κέντρου Υγείας Θήρας από το 2004 έως τον Μάϊο του 2010. Ενδεικτικά αναφέρω, το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε όσον αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών υγείας. Την επέκταση του κτιρίου του Κέντρου Υγείας, την υψίστης σημασίας νομιμοποίηση του υγειονομικού αεροσκάφους καθώς και την αναβάθμιση περιφερειακών πολυδύναμων ιατρείων Θηρασιάς, Ανάφης και Σικίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαντορίνης.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό ‘Νέα Εποχή για τα Νησιά μας’.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr