ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο Στέλιος Μπρίγγος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

15 Απριλίου 2014
«Η Μύκονος, το νησί μας, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως, πρέπει να πρωταγωνιστεί στην νέα εποχή. Η αναβάθμιση της ζωής, η βελτίωση της καθημερινότητας, κυρίως στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού πρέπει να είναι κυρίαρχο μέλημα όλων μας.
Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να γίνει η Μύκονος γνωστή στον κόσμο, αλλά το πως θα διατηρήσει υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές.
Η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, η ενότητα και η ενεργοποίηση των νέων πρέπει να αποτελέσουν τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η κοινωνία μας.
Πιστεύω στις δυνατότητες της Μυκόνου. Σέβομαι και παραδειγματίζομαι από την ιστορία της και έχω ως αποστολή τη συνέχιση αυτής της παράδοσης με πίστη και συνέπεια.
Είμαι νέος εκπαιδευτικός. Βρίσκομαι σε επαφή με τα παιδιά της νεώτερης γενιάς με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις σεισμικές μεταβολές στους προσανατολισμούς της.
Αισθάνομαι πως βρισκόμαστε όλοι σε ένα όχημα με σβησμένη μηχανή.
ΤΩΡΑ πρέπει να βάλουμε μπροστά, να συμβάλουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.»
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα το 1985 στην Μύκονο.  Γιός του Δημητρίου Μπρίγγου, δασκάλου του νησιού για 40 χρόνια, και της Μαρίκας το γένος Δακτυλίδη.
Σπούδασα στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην Αναλυτική Χημεία, από όπου και αποφοίτησα το 2008.Το 2010 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις πέρασα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Το 2009 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Βυζαντινή μουσική με την κατάκτηση του πτυχίου.
Κατά τα φοιτητικά χρόνια υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ του τμήματος Χημείας 2004, Πρόεδρος ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΧΗΜΙΚΟΥ από το 2004 - 2008
Αναπληρωτής υπεύθυνος Πόλης, Υπεύθυνος Οργανωτικού Σχεδιασμού Ηρακλείου.
Στην Μύκονο υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και αποτελώ έως και σήμερα μέλος της τοπικής Οργάνωσης.
 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr