ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Γ. Χατζημάρκος: Όποιος επιλέγει καθήκοντα με κίνητρο την προσωπική προβολή του, θέτει αυτομάτως εαυτόν εκτός ομάδας

09 Μαρτίου 2017

"To νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης στηρίχθηκε πάνω στην ανάγκη της αποτελεσματικότερης άσκησης καθηκόντων της Περιφερειακής Αρχής, σε μια νησιωτική Περιφέρεια μεγάλων απαιτήσεων όπως είναι το Νότιο Αιγαίο καθώς, στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιωτών και θέτει ως προυπόθεση την συνεργασία.

Η συμμετοχή σε μία ομάδα που εργάζεται  για το κοινό καλό προυποθέτει μεταξύ άλλων και την αποδοχή της συνέργειας και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό, προφανώς και δεν μπορεί ούτε να την υποστηρίξει, ούτε και να την υπηρετήσει.
Σε μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών που προσπαθούμε να στηρίξουμε και να θωρακίσουμε τα νησιά μας, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών,  δεν πρόκειται να επιτρέψω  να κυριαρχήσουν οι προσωπικές ατζέντες.

Ο Άγγελος Ανανίας, με την από 8.3.2017 επιστολή του επιλέγει καθήκοντα, χαρακτηρίζει την συνεργασία εποπτεία και προτάσσει ως επιχείρημα, κίνητρο και στόχο για την προσφορά την προσωπική προβολή. Ετσι, απομακρύνει τον εαυτό του απο το σύνολο των χαρτοφυλακίων ευθύνης του και όχι μόνο απο αυτά που δεν προτιμά, θέτοντας  τον εαυτό του, ο ίδιος, αυτομάτως και εκτός ομάδας".

 

 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr