ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Η Μαρίνα Βασιλάκη από τη Νάξο υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

24 Απριλίου 2014
Η Μαρίνα Βασιλάκη από το Φιλώτι Νάξου συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού, Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

«Κινητήριος μοχλός στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, αποτελεί αναμφίβολα η αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μου. Η προσπάθειά μου ωστόσο, πυροδοτείται ταυτόχρονα από την μεγάλη μου αγωνία για το μέλλον των παιδιών του τόπου μας. Ένα μέλλον που επιβάλλεται να είναι  ασφαλές, αυτάρκες, με κατάλληλες υποδομές και σταθερό υπόβαθρο. Με πιο απλά λόγια; Θέλω να βοηθήσω. Να βοηθήσω εμάς, εσάς τον τόπο μου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γεώργιο Χατζημάρκο που με εμπιστεύεται, δίνοντάς μου την ευκαιρία να προσπαθήσω, να υλοποιήσω τις ιδέες και τις σκέψεις μου» δηλώνει η Μαρίνα Βασιλάκη.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από Ναξιώτες γονείς, τον Γρηγόρη Βασιλάκη και την Ιουλιανή Μουστάκη. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κυψέλης καθώς και της Σχολής Γραμματέων των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών. Γνωρίζει αγγλικά και κομπιούτερ. Στα 23 της χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στο Φιλώτι της Νάξου με τον σύζυγό της Γιώργο Μουστάκη. Είναι μητέρα δύο αγοριών.
Εργάζεται στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Δραστηριοποιείται στα κοινά από το 2002.
Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου.
 

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr