ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Δίπλα στο Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , Γιώργο Χατζημάρκο και ο Νίκος Σταυριανός

25 Απριλίου 2014
 «Για να αλλάξουμε αυτό το απαξιωμένο πολιτικό σκηνικό για το οποίο όλοι μας αγανακτούμε καθημερινά, η λύση δεν είναι η αποχή και η αποστασιοποίηση αλλά η ενεργή συμμετοχή ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια, όραμα και  πάθος να αγωνιστούν για την ανάπτυξη του τόπου μας και το καλύτερο μέλλον των παιδιών. Ένας τόπος που έθρεψε γενιές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο είναι άδικο σήμερα να βλέπει τα δικά του παιδιά να ξενιτεύονται αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Γι αυτό το άδικο συμπορεύομαι με τον Γιώργο Χατζημάρκο πιστεύοντας στην διεκδικητικότητά του και την τόλμη του».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε το 1973 στη Ρόδο. Το 1991 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νισύρου και το 1997 από το τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 1997 έως το 2010  ήταν ιδιοκτήτης Οικοδιδασκαλείου Μαθηματικών στο Μανδράκι Νισύρου και από το 2010 που μετακινήθηκε στη Ρόδο είναι καθηγητής Μαθηματικών στα φροντιστήρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Γραμμάτων Πολιτεία, Πλεονέκτημα και Αριστείον.   
Από το 2003 μέχρι σήμερα είναι ενεργό μέλος της τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Νισύρου. Από το 2007 έως το 2009 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Νισύρου (ΔΗΤΟΥΡΕΝ). Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) Δωδεκανήσου

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr