ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Ο γνωστός γιατρός από τη Σύρο Αντώνης Ρούσσος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

26 Απριλίου 2014
Ο γνωστός γιατρός από τη Σύρο Αντώνης Ρούσσος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο
Ο γιατρός Αντώνης Ρούσσος από την Σύρο, θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και  επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
«Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου και να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια του  Γιώργου Χατζημάρκου και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη. Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού είναι πιο αναγκαία από ποτέ καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σηματοδοτήσουμε την αλλαγή σελίδας στα νησιά μας, που είναι και η μόνη μας ελπίδα για να μπούμε ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!» δηλώνει ο Αντώνης Ρούσσος.
Ο Αντώνης Ρούσσος φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως γιατρός στη Σύρο. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος την τετραετία 1998-2002 στον Δήμο Ερμούπολης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου από το 2004 ως το 2007. Είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος της ομάδας Volley Σύρου Φοίνικας από το 2010.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr