ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Μαριέτα Παπαβασιλείου- Βακιάνη

19 Απριλίου 2014
ΜΑΡΙΕΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΒΑΚΙΑΝΗ
«Εμπιστεύτηκα το Γιώργο Χατζημάρκο για τις γνώσεις του στον τουρισμό, την δυναμική του και την αγάπη του για τον τόπο μας. Θα σταθώ δίπλα του για να κάνουμε το διαμάντι της Μεσογείου και πάλι να μεσουρανεί στον παγκόσμιο χάρτη. Με εφόδια την  εμπειρία μου στον τουρισμό και την  ειδικότητα μου ως  πολιτικός μηχανικός  πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε νευραλγικούς τομείς.  Ονειρεύομαι  ένα τόπο  ,  όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια,  χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλες χώρες, άλλες αρχές και αξίες. Προσφέρθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου ειδικά σε αυτή   τη δύσκολη περίοδο γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να είναι αμέτοχος».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1966 στο Βελγικό Κονγκό. Σε ηλικία  5 ετών επέστρεψε στη Ρόδο. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στο University of Pittsburgh των ΗΠΑ στο τμήμα Μάρκετινγκ & Διοίκησης. Ενίσχυσε τις γνώσεις της στα χρηματοοικονομικά από ειδικά προγράμματα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
1990- σήμερα : Είναι Αντιπρόεδρος του ομίλου Blue Bay με αρμοδιότητες στις πωλήσεις και στις συμφωνίες με μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς.
Είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Βακιάνη, φαρμακοποιό, και έχει δύο παιδιά.


 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr