ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, συμπορεύεται ο Εκπαιδευτικός Χρήστος Μπάρδος.

19 Απριλίου 2014
«Με πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου, συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο ρήξης με υψηλή δυναμική ανάδειξης των ιδιαιτεροτήτων του νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου.  Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού και της εκπαίδευσης  και για πολλά χρόνια είναι αιμοδότης του ΑΕΠ. Οι Ακρίτες πρέπει να  απαιτήσουν τα ανταποδοτικά οφέλη που τους αναλογούν. Όσον αφορά την εκπαίδευση, τομέας στον οποίον ανήκω,  οφείλω να αγωνιστώ για την παροχή ίσων ευκαιριών και στα πιο απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου».  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1969. Γιός της Βασιλείας και του Γεωργίου Μπάρδου, καθηγητή Θεολόγου και τ. διευθυντή του Βενετοκλείου Γυμνασίου Ρόδου, ο οποίος είναι γνωστός και για τη συγγραφική του δράση.
Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 Από το 1994 είναι συνιδιοκτήτης των Εκπαιδευτικού Οργανισμού Πλεονέκτημα – Αριστείον που δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην Ιαλυσό.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για 6 χρόνια.
Είναι αιρετό μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος τα τελευταία 2 χρόνια, θέση που καταλαμβάνει για πρώτη φορά Δωδεκανήσιος .
Είναι παντρεμένος μας τη Φαίδρα Παπακαλοδούκα και έχει 2 παιδιά.

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr