ΑΡΧΙΚΗ
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   ΝΕΑ - PRESS ROOM   ΑΡΘΡΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΝΕΑ - PRESS ROOM

 

O Μηνάς Μαλανδρής από την Κάσο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

22 Απριλίου 2014

Πάντα πίστευα ότι η σιωπή και η απάθεια, η αποχή  από τα κοινά και  η αδράνεια, είναι γι’ αυτούς που δεν θέλουν  ν’ αλλάξει τίποτα  στη κοινωνία μας. Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, έδωσα από την πρώτη στιγμή και ως άνθρωπος και ως επιστήμονας τη μάχη μου  για να γίνει η Κάσος καλύτερη και παρά τις απογοητεύσεις έχω  ήσυχη τη συνείδησή μου για τον αγώνα μου Εξάλλου εδώ είναι η πατρίδα μου, το σπίτι μου, η δουλειά μου, σκοπός μου ήταν πάντα να προσφέρω ό,τι  μπορώ για την υγεία και την καλύτερη ζωή των  συμπατριωτών μου. ΄Ετσι μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο,  αποφάσισα να ενταχθώ στον Συνδιασμό του «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»,  με  απώτερο  σκοπό την λύση των προβλημάτων της Επαρχίας Καρπάθου-Κάσου.  Πάνω από κόμματα και παρατάξεις, με μοναδικό  γνώμονα το καλύτερο αύριο του νησιού μας. Η ανησυχία μου για τα κοινά άρχισε από τα φοιτητικά μου χρόνια στην Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών, όπου είχα συμμετοχή στην προσπάθεια να ανοίξει το τότε κλειστό επάγγελμα του Φαρμακοποιού. Παράλληλα συμμετείχα στην   «ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΣΙΩΤΩΝ».  Ακολούθησε η συμμετοχή μου ως μέλος του Δ.Σ. του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΙΩΤΩΝ», με έδρα στην οδό Σπετσών στην  Κυψέλη και η μετέπειτα συμμετοχή μου ως μέλος του Δ.Σ. του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΤΩΝ  ΕΝ  ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΣΙΩΝ».

Ως επαγγελματίας Φαρμακοποιός, εργάστηκα σε δύο Φαρμακευτικές Εταιρείες ως Συνεργάτης και ακολούθως ως Προϊστάμενος Προώθησης Προϊόντων, αποκομίζοντας πλούσια επαγγελματική και διοικητική πείρα. Οι Εταιρείες ήταν η «SMITH KLINE & FRENCH S.A.» και η «GALENICA A.E.». Παράλληλα δημιούργησα  τα  Εργαστήρια «VINTIS» και τέλος το 2003, με απόφαση καρδιάς ήλθα με την γυναίκα μου τη Μαίρη στην Κάσο, την πατρίδα των γονιών μας και άνοιξα το Φαρμακείο που μέχρι σήμερα προσφέρει αμέριστα, κοινωνικό έργο.  Η τελευταία μου παρουσία στα κοινά, ήταν η εκλογή μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΚΑΣΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» όπου υπηρέτησα, κυρίως ως Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και της Σχολικής Επιτροπής, δίνοντας με θέρμη τη μάχη μου για το κοινό καλό.

Τώρα σκοπός μου είναι, εάν φυσικά οι συμπατριώτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους, να προσφέρω έργο από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.  Δίνω σ’ όλους την υπόσχεση, ότι θια καταβάλλω κάθε προσπάθεια να τους δικαιώσω....

 

PHOTOGALLERY

 
 
           
 
πίσω
 
     
     
  Γιώργος Χατζημάρκος
Εθελοντών Δωδεκανησίων 26
Ρόδος
2241076848
info@giorgoshatzimarkos.gr