Τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Θεολόγου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη στο αίτημα που δέχθηκε από την εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου, με στόχο  το γήπεδο να καταστεί πλήρως λειτουργικό για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής

Την επίσκεψη της κας Γιώτας Νικολάου μέλους του Τοπικού Συμβουλίου Θεολόγου, εξουσιοδοτημένης για θέματα αθλητισμού, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος,  στο γραφείο του σήμερα το πρωί.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο κ. Γιάννης Λαός, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ο οποίος συνόδευε την κα Νικολάου.

Το θέμα που έθεσε η κα Νικολάου στον Περιφερειάρχη, ζητώντας τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ήταν η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Θεολόγου.

Ο κ. Χατζημάρκος, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας για την εξοικονόμηση πόρων όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού, με σκοπό να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές, δεσμεύτηκε για την χρηματοδότηση του έργου του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, προκειμένου τα παιδιά της περιοχής να μην χρειάζεται να μετακινούνται σε άλλα γήπεδα του νησιού για να αθληθούν.

Η κα Νικολάου ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την θετική  και άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της, προκειμένου το γήπεδο του Θεολόγου να καταστεί πλήρως λειτουργικό και κατά τις βραδινές ώρες. Παράλληλα, σημείωσε πως έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από τουρίστες που διαμένουν στην περιοχή Θεολόγου, για χώρο άθλησης, αναδεικνύοντας μια ακόμη παράμετρο της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, κυρίως σε τουριστικές περιοχές. Όπως ανέφερε, ο  ηλεκτροφωτισμός  θα συμβάλει στο να γίνει  το γήπεδο περισσότερο φιλικό και λειτουργικό όχι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής, που επιθυμούν να αθληθούν.

Κοινοποιήστε: