Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Νισύρου, με δαπάνη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου
Με σκοπό την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Νισύρου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση διενέργειας από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Νισύρου», συνολικού προϋπολογισμού 174.000,00 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφέρειας, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση, την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.

Η τεχνική μελέτη του έργου αφορά σε παρεμβάσεις για την συντήρηση – αποκατάσταση τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Νισύρου, με στόχο την αποκατάσταση των φθορών και βλαβών, την άρση της επικινδυνότητας σε ορισμένες θέσεις αυτού και τη γενικότερη βελτίωσή του.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., οπότε θα γίνει η ηλεκτρονική αποσφράγιση τω προσφορών, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας, Πλατεία Ελευθερίας 1, στη Ρόδο.

Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.
Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών είναι η Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00πμ.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κοινοποιήστε: