Συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Γ. Χατζημάρκος: «Στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια, κάθε αγώνα με κοινωνικό πρόσημο και βέβαια αυτόν του Ερυθρού Σταυρού που ηγείται παγκοσμίως πρωτοβουλιών
αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς»
Συνάντηση είχε το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, στο γραφείο του στη Ρόδο, με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενόψει του εορτασμού της 8ης Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.
Βασικό θέμα της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ρόδου, κ. Δέσποινα Δελαπόρτα και κ. Άννα Μιχαλάκη αντίστοιχα, συζητήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας με την Περιφέρεια στα ζητήματα της κοινωνικής δράσης.
Ανοίγοντας τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Προέδρου του, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές για όλα όσα προσφέρουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία και τόνισε:
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται και θα βρίσκεται σταθερά και αδιάκοπα δίπλα σας για να βοηθάμε εσάς που βοηθάτε τον συνάνθρωπο, ειδικά τον αδύναμο, τον ευάλωτο, χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς σύνορα. Στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια, κάθε αγώνα με κοινωνικό πρόσημο και βέβαια αυτόν του Ερυθρού Σταυρού που ηγείται παγκοσμίως πρωτοβουλιών αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς.»
Υπενθυμίζεται ότι χθες εγκαινιάστηκε μια σειρά εκδηλώσεων, όπως η φωτογραφική έκθεση στο Νεστορίδειο Μέλαθρο Ρόδου με υλικό από εθελόντριες του ΕΕΣ στην Ρόδο, που θα διαρκέσεις έως τις 8 Μαΐου, φωταγώγηση σε κεντρικά κτήρια της πόλης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κ.λπ.
Κοινοποιήστε: