Σε Καστελλόριζο, Στρογγύλη και Ρω σήμερα ο Περιφερειάρχης, για την παράδοση 17 οικίσκων στο στρατιωτικό προσωπικό του νησιού

Ο Γ. Χατζημάρκος εξήγγειλε την κατασκευή αγκυροβολίου στη νησίδα Στρογγύλη

Στο ακριτικό Καστελλόριζο μετέβη σήμερα, Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια –  παράδοση 17 οικίσκων, που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στέγασης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στο νησί.

Ο Περιφερειάρχης έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Καστελλόριζο, με ελικόπτερο Chinook, στο οποίο επίσης επέβαιναν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχος Λ.Σ Σταμάτης Ράπτης.

Οι οικίσκοι στην κατασκευή των οποίων συνέβαλε και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παραδόθηκαν σε χρήση στις Ένοπλες Δυνάμεις του ακριτικού νησιού από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στις ιδιαίτερης εθνικής σημασίας νησίδες Στρογγύλη και Ρω.

Ο κ. Χατζημάρκος, για μια ακόμη φορά είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά το  στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου και να εξάρει υψηλό φρόνημά του.

Κατά την σημερινή του επίσκεψη, εξήγγειλε την κατασκευή αγκυροβολίου στην νησίδα Στρογγύλη, έργο πάνω στο οποίο ήδη εργάζεται η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κοινοποιήστε: