Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου Πάτμου, προϋπολογισμού 1,85 εκατ. ευρώ

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδικών παρεμβάσεων στην ιστορία των νησιών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Ένα ακόμη μεγάλο έργο που σκοπό έχει την βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου των νησιών, δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πρόκειται για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στην Πάτμο, που αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου προγράμματος παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο στην ιστορία των νησιών, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και βασίζεται σε νέα φιλοσοφία με στόχο μια διοίκηση αποτελεσματική και σε διαρκή ετοιμότητα.
Μέσα από διαγωνισμούς ανάδειξης αναδόχων για διάστημα τριών ετών, σκοπός είναι να υπάρχουν συνεχώς ενεργές εργολαβίες για άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, ανά πάσα στιγμή και για όποιο πρόβλημα προκύψει. Για πρώτη φορά υπάρχει πρόβλεψη, ο ανάδοχος να αναλαμβάνει και την ευθύνη τεχνικής εποπτείας του οδικού δικτύου, ώστε να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα.
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, η οποία συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 15 Ιουνίου, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενέκρινε το 1ο Πρακτικό (ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ν.Αι. Νήσου Πάτμου», συνολικού προϋπολογισμού 1.850.000,00 € . Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «ΧΑΤΖΗΚΑΛΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ».
Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου και ειδικότερα εργασιών τεχνικής επιθεώρησης, άμεσης επέμβασης, βασικής συντήρησης καθώς και εργασιών κύριας συντήρησης, με σκοπό την υλοποίηση άμεσων και βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων για την συντήρηση και λειτουργία, επί χρονικού διαστήματος τριών ετών, του οδικού δικτύου της νήσου Πάτμου, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Κοινοποιήστε: