Με 280.000 ευρώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί τη διαπλάτυνση της οδού Χώρα – Μοναστήρι στη Σίκινο

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της ΠΝΑΙ

Την απόφαση διενέργειας από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο της διαπλάτυνσης της οδού Χώρας – Μοναστήρι, στη Σίκινο, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Το έργο “Βελτίωση οδού Χώρας – Μοναστήρι ν. Σικίνου” συνολικού προϋπολογισμού 280.000,00 ευρώ, αφορά στην διαπλάτυνση της οδού ώστε να είναι δυνατή η στάθμευση και η αναστροφή των οχημάτων, καθώς και στην κατασκευή τεχνικών, για την καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., με την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών προσφορών στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). 
Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών είναι η Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00πμ.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Η προθεσμία εκτέλεσης είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφέρειας για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση, την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.

 

Κοινοποιήστε: