Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η ανακαίνιση του γηπέδου Δαματριάς

Την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ανακατασκευή του γηπέδου Δαματριάς, ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαματριάς,  Μιχάλης Πηδιάκης και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Δήμητρα Δαματριάς, Σταύρος Πηδιάκης, που τον επισκέφθηκαν την Τρίτη στο γραφείο του.

 

Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, Φιλήμονα Ζαννετίδη,  ζήτησαν από τον κ. Χατζημάρκο να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού, προκειμένου το γήπεδο να είναι περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές για τους χρήστες του.

Ο κ. Χατζημάρκος, όπως έχει κάνει σαφές, σε όλα τα αθλητικά σωματεία που του ζητούν την συμβολή της Περιφέρειας για την συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων,   δεσμεύτηκε να εντάξει άμεσα το έργο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας , εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότησή του.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ομάδας για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να στηρίξει τον αθλητισμό στα νησιά της και να βοηθήσει τα αθλητικά σωματεία, συμβάλλοντας, με την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, στην βελτίωση των αθλητικών υποδομών.  Ειδικότερα, η Περιφέρεια διαθέτει ειδικό κωδικό χρηματοδότησης, με συγκεκριμένα ποσά, για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, δεδομένου ότι  ανήκουν στην αρμοδιότητα των Δήμων.

 

 

Κοινοποιήστε: