Θέμα υψηλού στους Αγώνες Επιτάχυνσης «Drag Wars 8» που συνδιοργάνωσε η Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πολύς κόσμος απόλαυσαν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής, 20 και 21 Οκτωβρίου,  οπότε διεξήχθησαν στη Ρόδο, στο παλιό αεροδρόμιο Μαριτσών, οι Αγώνες  Δεξιοτεχνίας και Επιτάχυνσης «Drag Wars 8».

 

Πάνω από 45 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες  συμμετείχαν στους αγώνες που συνδιοργάνωσε  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, την Λέσχη Dragster Οδηγών Ελλάδος και τον Δήμο Ρόδου. Από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τους αγώνες παρακολούθησαν ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής και ο Εντεταλμένος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Χρήστος Ευστρατίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν οδηγοί από την Ρόδο, την Πάτμο, την Κω, την Λέρο και την Αθήνα, με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους  οι οποίοι διένυσαν μία διαδρομή 402 μέτρων, με στόχο την επίτευξη καλύτερου χρόνου, αλλά και την επίδειξη δεξιοτεχνίας.

Η συμμετοχή του κόσμου που για μια ακόμη φορά έδωσε το «παρών» στους αγώνες, ήταν μεγάλη, καθώς η Ρόδος έχει την δική της ιστορία και πολλούς οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Κοινοποιήστε: