Ευχές Περιφερειάρχη για Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Λέρου

Σ’ ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία, οι μέρες των εορτών και ο συμβολισμός τους,  αναγεννούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο και ειρηνικό κόσμο. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά  γίνονται η αφετηρία μιας νέας πορείας με αλληλεγγύη, ανθρωπισμό και  δικαιοσύνη.

Αυτή η αφετηρία είναι εφικτή όταν οι άνθρωποι  έχουν στο επίκεντρο της κοινωνικής δράσης τους, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την προσφορά στο συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Άνθρωποι και συλλογικοί φορείς,  που μέσα από τις πρωτοβουλίες τους, μετατρέπουν σε  καθημερινή πρακτική, την βαθιά πεποίθηση  ότι, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όταν αφουγκραστούμε ανάγκες και προβλήματα, όλοι μαζί, ως ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, μπορούμε να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Άνθρωποι που αναδεικνύουν  ακόμη πιο έντονα την  αξία της κοινωνικής προσφοράς και  αναζωπυρώνουν την ελπίδα για μια κοινωνία σεβασμού του ενός προς τον άλλον, μια κοινωνία αμοιβαιότητας και ελπίδας.

Σας συγχαίρω από καρδιάς για το πολύτιμο έργο που επιτελείτε. Το αποτέλεσμα αυτής της υπέροχης συνεργασίας, έχει μόνο θετικό πρόσημο για την κοινωνία.

Εύχομαι από καρδιάς,  η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει  καλύτερες μέρες, σε μια πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης, ευημερίας, που θα ενισχύσει την κοινωνική συνοχή. Που θα εκπληρώσει συλλογικούς και ατομικούς στόχους και επιθυμίες.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε: