Γ. Χατζημάρκος: « Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , σε αντίθεση με τα εθνικά ισχύοντα, επιβραβεύουμε την επιτυχία, αγαπάμε και στηρίζουμε τους πρωταθλητές. Στηρίζοντας τον τουρισμό, στηρίζουμε το μέλλον των νησιών και της χώρας μας»

Το πλάνο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου της Σαντορίνης σε δωδεκάμηνη βάση, παρουσιάστηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης

 

Την ανάγκη  ανάδειξης  της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου ως εθνικού στόχου, παράλληλα με τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος,  επισήμανε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην τοποθέτησή του σε εκδήλωση του Δήμου Θήρας, με θέμα «Σαντορίνη, προορισμός όλο το χρόνο», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Χαρακτηρίζοντας την Σαντορίνη «πρωταθλητή» του  ελληνικού τουρισμού, καθώς διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα τουριστικά brands παγκοσμίως, ο Περιφερειάρχης  τόνισε  ότι μπορεί να υποστηρίξει εθνικούς στόχους στον τουρισμό, όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η βελτίωση της τουριστικής δαπάνης, καθώς και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού.

«Ο λαός μας στην διαδρομή του είχε πάντα αρνητική στάση απέναντι στους πρωταθλητές και αυτό το πλήρωσε με άπειρες χαμένες ευκαιρίες και πολλές περιόδους διχασμού.  Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , σε αντίθεση με τα εθνικά ισχύοντα, επιβραβεύουμε την επιτυχία, αγαπάμε και στηρίζουμε τους πρωταθλητές. Η προοπτική των νησιών συνδέεται με την προοπτική της χώρας. Μακάρι να αγαπήσουμε και να στηρίξουμε τους πρωταθλητές μας, για να συνεχίσουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Στηρίζοντας τον τουρισμό, τον ισχυρότερο μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, στηρίζουμε το μέλλον των νησιών και της χώρας μας» ανέφερε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε: