Βελτίωση οδού Χώρας – Μοναστήρι, στη Σίκινο, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου

 

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφερειακής Αρχής έργων  και παρεμβάσεων που στόχο έχουν την αναβάθμιση και την βελτίωση των όρων ασφαλείας του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση οδού Χώρας – Μοναστήρι ν. Σικίνου», προϋπολογισμού δημοπράτησης 228.264,32 € (πλέον ΦΠΑ).

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η διαπλάτυνση της οδού, ώστε στο τέλος της να είναι δυνατή η στάθμευση και η αναστροφή των οχημάτων. Επίσης θα κατασκευαστούν τρία τεχνικά, για την καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο. Χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 18/12/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις  24/12/2018 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν  ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

 

 

Κοινοποιήστε: