Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου, προϋπολογισμού 587.500 €

Με την βελτίωση και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου να αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή, με σκοπό την ασφάλεια των χρηστών του, δρομολογείται μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο νησί της Μήλου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση  – συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου» προϋπολογισμού δημοπράτησης 587.500 €.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η συντήρηση και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου από τον Αδάμαντα έως το αεροδρόμιο της Μήλου.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο. Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Ν. Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 30/08/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις  05/09/2018 , ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν  ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Κοινοποιήστε: