Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

Συνάντηση εργασίας συγκάλεσε, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των σεμιναρίων δωρεάν εκπαίδευσης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, που ανακοίνωσε χθες η Κυβέρνηση για τον τουριστικό κλάδο, τα οποία θα καλύψουν τους ενδιαφερόμενους από όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στην σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Χαρούλα Γιασιράνη, ο Εντεταλμένος Τουριστικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κ.Ε.Κ. Βάνα Αγγελοπούλου Μανωλάκη και ο Διευθυντής Κώστας Χατζηδάκης.
Κατά την σύσκεψη, αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:

Σήμερα, από τις 18:00, ανοίγει η πλατφόρμα του Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε χθες η Κυβέρνηση, σεμινάρια τα οποία παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Η πλατφόρμα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, ενώ τα πρώτα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:
1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ
3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Μετά τη συμμετοχή στην εκπαίδευση, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Εκπαιδευτές των σεμιναρίων αποτελούν επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Κ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.katartisi-pnai.gr και κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.

Κοινοποιήστε: