Αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Άνδρου για την κατασκευή του έργου
Στη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης ύψους 239.042,24 €, βάσει της οποίας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει το έργο «Προμήθεια Υλικών Αναβάθμισης Δημοτικού Σταδίου Άνδρου», προέβησαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτριος Λοτσάρης.
Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά της για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.
Βάσει των προβλεπομένων από την Προγραμματική Σύμβαση, το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην υλοποίηση της πράξης για την Προμήθεια υλικών αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου και συγκεκριμένα, την επιπεδοποίηση και εξομάλυνση της επιφάνειάς του, την αντικατάσταση του δικτύου άρδευσης, την αντικατάσταση του δικτύου αποστράγγισης, την προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα, με αντικατάσταση του υφιστάμενου και την προμήθεια και αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων κερκίδας. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του Δημοτικού σταδίου Άνδρου, ώστε να παρέχει ασφάλεια τους χρήστες των εγκαταστάσεων του.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, με το ποσό των 239.042,24 €, (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α), από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεών της. Φορέας κατασκευής του έργου ορίζεται ο Δήμος Άνδρου.
Η προγραμματική σύμβαση έχει διάρκεια 12 μήνες.
Κοινοποιήστε: